Custom Menu

Latest From Our Blog

DragoMIRII

DragoMIRII

Familia Dragomir va multumeste pentru toate gandurile si urarile frumoase! V-am promis multe poze, urmeaza sa le primesc pe toate zilele astea, asa ca vor urma inca multe alte postari. Si ca sa raspund la intrebari:

Rochia: creatie Parlor by Veronica Zaharia. Imi iubesc rochia mea de mireasa, s-a potrivit perfect cu toata povestea. Iar aplicatiile discrete aduceau cu niste petale micute de flori, care au cazut pe mine dintr-un copac inflorit. Iar deasupra a avut, dupa cum vedeti, un fel de capa lunga transparenta din voal, care era detasabila, asa ca la petrecere am dat-o jos. Iar la intrarea in biserica am intors acelasi voal al capei deasupra capului, iar Radu mi l-a dat jos, la inceperea ceremoniei.

Machiaj: cat mai natural, realizat de prietenul meu Claudiu Anghel

Hair-style: Cristina Trohani – o impletitura lejera, prinsa la spate cu un ac de par cu cristale.

Fotografi: Paul Diaconu, Alex Domnisoru si Adi Stoicovici (de la Adi urmeaza sa primesc diseara poze, abia astept!)

Incaltaminte: sandale cu toc la biserica (sper sa gasesc poze si sa vi le arat in posturile viitoare, foarte dragute) creatie Nalia Varam si balerini pentru petrecere Zara, cei pe care i-am avut si la petrecerea burlacitelor si despre care stiam ca ma vor ajuta la dans.

Accesorii: ac de par primit cadou de la nasica mea Carla Brillanti si bratara foarte fina primita cadou de la prietenele mele creatie Ana Alexe.

Flori: buchetul meu a fost simplu, doar din floarea miresei. Lumanarile au fost decorate cu flori de musetel, iar coronitele domnisoarelor de onoare tot din musetel. Asta pentru ca si buchetul meu la cununia civila (va voi arata poze si de acolo) a fost cu flori de musetel. Iar nasa a avut un buchet micut din levantica.

Mancare: am ales bufet suedez, ca sa fie cat mai variat: salate, fructe de mare si toate tipurile de carne – pui, vita, miel, porc, rata, plus salau si somon. Nu a fost un meniu “clasic” de nunta, iar prin faptul ca a fost bufet, fiecare se ducea sa manance cand isi dorea si ce dorea; in felul acesta nu mai existau acele pauze de dans, in care vine mancarea la mese si toata lumea se duce sa manance.  Chiar a fost foarte laudata mancarea de la Quattro Stagioni.

Dulciuri: bar de dulciuri si tort de la Lidia’s Sweets. Tortul am vrut sa arate ca trei buturugi suprapuse (cele trei etaje), in care era “scrijelita” o inima, ca in scoarta unui copac, in care era scris “D + R”. Tortul a fost decorat cu fluturi, doar doi albi ajungand in varf.

Decoratiuni: pom pom-uri comandate de pe etsy.com (Deco POMPOMS), au fost vreo 260 si le-am aranjat vineri, cu o zi inainte, impreuna cu domnisoarele de onoare. Pom pom-urile  erau asa de frumoase, iar cand batea putin varful se invarteau usor, ca o plutire. Ca si culori am ales lila, vernil si ivoire. Asa ca toate decoratiunile, dar si barul de dulciuri (cu cupcakes si biscuiti in forma de fluturi) au fost in aceste culori. Au fost doar trei mese lungi (nu a existat un prezidiu, pur si simplu am intors primele doua scaune la capatul mesei din mijloc, am atarnat doua cartonase pe care am scris “mire” si “mireasa” si atat). Fetele de masa albe le-am facut noi, am pus deasupra, chiar pe mijloc, cate o scandura de lemn mai inchis la culoare  (ca sa faca contrast), pe care am asezat ghivece cu flori de camp (cu flori tot in culorile alese, lila, alb-ivoire, 150 la numar – iar la final fiecare invitat isi alegea un ghiveci pe post de marturie) si felinare albe. In dreptul fiecarui invitat am pus un servetel pe care l-am legat cu un snur de care am prins un fluture de hartie (fluturi comandati de aici) si o eticheta cu numele fiecarui invitat (etichete aici). Etichetele au fost tot in cele trei culori – ivore, lila si vernil si au corespuns fiecarei mese. Chiar la intrarea in cort am asezat o tablie de pluta in care am prins cu pioneze etichetele cu numele tuturor invitatilor in ordinea in care erau asezati la mese si fiecare se putea gasi foarte usor, mai ales ca erau doar trei mese, masa vernil, masa ivoire si masa lila. Tot pe mese, in dreptul fiecarui invitat, am asezat cate un servetel dantelat (ca cele pentru tort). In capetele cortului am atarnat niste ghirlande cu buline de hartie, pe care le-am facut tot eu foarte usor (am comandat post it-uri rotunde verzi si le-am lipit cate doua pe un snur alb si au fost de mare efect. Asadar ghirlandele, servetele cu fluturi, pom pomurile le-am pregatit cu mana mea si multa lumea mi-a spus ca s-a simtit ca e totul foarte personal. Si invitatiile de nunta (daca gasesc o poza vi le arat) le-am scris de mana, ca o scrisoare, adresata fiecarui invitat in parte.

Am tinut neaparat ca pe jos, printre mese, sa ramana iarba si cortul sa fie deschis. Doar ringul din lemn (jumatate inauntru si jumatate in afara cortului) a fost montan special ca sa se poata dansa, in rest pamant si iarba. Ca lumini, am pus ghirlande de becuri (160 de metri), atat in cort, cat si in afara lui, printre copaci. In toti copacii din jurul cortului am pus rame cu poze cu noi doi, din cei opt ani de relatie. Chiar am ales special poze de la toate aniversarile noastre, cum suflam in lumanari de la 1 an pana la 8, plus poze din calatorii. Am asezat pe iarba si cearsafuri cu perne si cosuri de paie, ca pentru un picnic romantic, sub cerul instelat. Iar in anumite cosuri de paie si cufere am ascuns papuci – pentru invitatele care nu mai rezistau pe tocuri – si spray-uri Autan. Am incercat sa ne gandim la toate detaliile inainte, iar la nunta am fost amandoi relaxati si fericiti. Desi ma speriasera multi ca la nunta “mirii sunt singurii care nu se distreaza”, ei bine noi ne-am simtit minunat si chiar o spun cat se poate de onest ca a fost cea mai fericita zi din viata mea!

Vremea a tinut cu noi si asta a fost minunat! Ah, ultimii invitati au plecat, spre bucuria noastra, la 8 dimineata. Credeti-ma, as fi vrut sa nu se termine niciodata. Cred ca am uitat multe sa va spun in postul asta, dar o sa-mi aduc aminte de toate pe masura ce vin pozele.

 

146Comments
  • claudia/ 04.08.2012Reply

    Buna Dana. Acum 2 luni am fost ceruta in casatorie si de atunci ma gandesc doar la pregatiri :). Imi spui, te rog, de unde ai cumparat cei 160 de metri de instalatie (beculete)? Am gasit si eu o locatie superba, cu multi pomi, iarba, bancute si imi doresc mult sa pun beculete peste tot. Ideea cu marturiile este geniala si cred ca o sa i-au in calcul ideea ta cu ghivecele cu flori. Te pup si sa stii ca o sa mai revin cu intrebari legate de organizare :).

  • ana/ 24.08.2012Reply

    buna dana,

    te admir foarte mult!
    deoarece sunt o viitoare mireasa, crezi c-ai putea sa imi spui cum as putea lua legatura cu claudiu anghel, make-up artist?
    multumesc.

  • avatar

    Lorelai/ 26.08.2012Reply

    […] Pentru ca nu sunt pe aici, si au plecat deja intr-o luna de miere de vis, vreau sa va invit pe blogul Danei Rogoz, a carei nunta a cam starnit curiozitatea multora, mirarea, a gadilat placut bunul gust si nu in ultimul rand a fost o adevarata explozie de Dana si Radu! […]

  • andra/ 11.09.2012Reply

    Buna Dana ,
    Imi poti spune te rog cat a durat livrarea comenzii la Deco POMPOMS? Vreau sa comand pentru nunta prietenei mele care este pe 6 oct si nu stiu daca ajung .
    Plata ai efectuat-o cu un card sau prin paypal ?
    Multumesc .

    • Dana/ 11.09.2012Reply

      prin paypal. cel mai bine trimite-i un mesaj tipei cu pompomurile si pune-o sa intrebe la posta in cat timp aproximeaza livrarea. La noi au ajuns cam in 10 zile.

  • Simona/ 12.09.2012Reply

    Buna Dana,

    Este a treia oara cand citestc postarile despre nunta si tot nu ma satur 🙂
    As avea o intrebare doar: ramele albe de pe copacii de unde le-ai luat?
    Multumesc mult!

    • Dana/ 12.09.2012Reply

      De la Ikea. Ma bucur sa citesc asta…

  • elena/ 24.09.2012Reply

    https://designismine.bigcartel.com/product/aimee-sicuro-tandem

    Asta mi-a amintit de voi..chiar daca tipa e roşcată:-)

    • Dana/ 24.09.2012Reply

      Ieri am gasit o fotografie cu noi doi pe un tandem, din Bruges, de acum 7 ani! Deci la noi bicicleta tandem are istorie 🙂

  • avatar

    Fotografii | Fotograful Tau/ 25.09.2012Reply

    […] DragoMirii au fost superbi! Amandoi veseli si zambitori, amandoi relaxati si fericiti… asa cum am vazut putine cupluri in ziua cea mare. Felicitari de tot calmul de care au dat dovada si pentru fericirea emanata prin toti porii. […]

  • Iulia/ 09.04.2013Reply

    Te felicit cu o mare intirziere, Dana. Iti scriu aici, gindind oarecum ca imi vei rasounde mai rapid. Iti multumesc pentru blog, e superb, il urmaresc de o vreme, iar cind am dat de el, am stat citeva nopti ca sa vad absolut toate postarile. Ai putea sa ma ajuti cu informatii despre livrarea de pe etsy.com. E super site-ul, dar am niste dubii. Ma ajuti, te rog…Eu sunt din Republica Moldova…

    • Dana/ 11.04.2013Reply

      Legat de etsy, depinde foarte mult de vanzator. E acelasi principiu ca le ebay. Incearca sa cumperi de la vanzatori din Europa, ca sa te asiguri ca nu mai ai de platit taxe surpriza la ridicarea coletului. Dar eu am comandat de multe ori si nu am avut niciodata probleme. Te intelefi prin mailuri cu vanzatorul si te asiguri ca totul e ok.

  • Carmen/ 03.06.2013Reply

    Buna Dana,

    Foarte frumos totul! O adevarata sursa de inspiratie pentru o nunta de vis!
    Te rog frumos sa imi spui si mie de unde ai inchiriat cortul!

    Multumesc mult!

  • avatar

    DragoMirii | Love Stories/ 03.07.2013Reply

    […] DragoMirii au fost superbi! Amandoi veseli si zambitori, amandoi relaxati si fericiti… asa cum am vazut putine cupluri in ziua cea mare. Felicitari pentru tot calmul de care au dat dovada si pentru fericirea emanata prin toti porii. […]

  • Dana/ 19.09.2013Reply

    Buna Dana,
    Stiu ca probabil ai foarte multe lucruri de facut, indraznesc pdor pentru ca te-am vazut atat e deschisa: as vrea sa ma ajuti cu cateva lucruri ref la petreceres de nunta, crezi ca poti sa imi dai un e-mail?

  • bianca/ 13.01.2015Reply

    Buna Dana! Felicitari pentru tot!:) Vreau sa te intreb: ce Dj ai avut la nunta? Imi poti da numele lui?

  • Valentina/ 05.02.2015Reply

    Off….tot cautand informatii despre nunta am ajuns si pe blogul tau. Nunta ta a fost absolut superba si este ceea ce imi doresc si eu (nu degeaba am ajuns pe site 😀 ). Din pacate in Romania de astazi organizarea unei astfel de nunti este greu de imaginat, iar daca esti si din provincie cum e cazul meu, e practic imposibil. Nu reusesc sa gasesc un local care sa nu imi impuna cele multe feluri de macare, toate acele “cearceafuri” de pe scaune etc. Si de ce trebuie sa fie totul supertaxat?! De ce nunta nu poate fi o petrecere cu prietenii apropiati, intr-o dupa-amiaza de august, cu tinute lejere, muzica si multa voie buna…. si fara sa te ruinezi?!

  • Viorica/ 20.04.2015Reply

    Ce frumosi sunteti, chiar ati aratat minunat, surazatori ca in cea mai fericita zi a vietii voastre! Plus toate ideile voastre DIY pentru nunta, totul original si personal! Ai de ce sa fii nostalgica, Dana… Fotografiile chiar descriu o zi de vis!

  • toscasilviu/ 20.04.2015Reply

    steti foarte frumosi amandoi dana si radu va pup silviu 🙂

  • alina/ 20.04.2015Reply

    Foarte frumosi!
    Link-ul către Parlor nu merge…

  • crisu21/ 02.05.2015Reply

    Buna Dana! Nunta ta m-a inspirat foarte mult!! si eu o sa am nunta la Mogosoaia, in poienita, pe 11 iulie :). sper sa fie vremea buna si sa iasa totul ok. as avea o intrebare referitoare la insecte: ai avut probleme ziua sau noaptea cu tantarii sau alte ganganii? ghirlandele de becuri cam cat te au costat?daca le mai ai pe cele de la nunta ta, as fi interesata sa le inchiriez daca esti dispusa 🙂

  • Adelina/ 18.05.2015Reply

    Super frumoasa nunta! De unde ati cumparat ghirlandele de becuri? Incerc sa imi organizez singura ca si tine nunta si de abia astept sa vad ce iese 😀

Leave a Comment