Custom Menu

Latest From Our Blog

Summer Well Day 1

Summer Well Day 1

183001 231226

 

921101911x 3n745 152 81122 1n1316314 174n2n204341 2440 25

 

Multe poze de ieri de la Summer Well (facute cu telefonul meu), adica de la primul concert rock la care a participat si Vlad. La editia de anul trecut Summer Well (sper sa nu ma fi lasat memoria) nu eram insarcinata (desi aveam in plan un bebe), dar ma uitam atent la toate mamicile care venisera la festival insotite de cei mici. Si imi imaginam cum ar fi daca…Ei uita, cam asa e. Adica minunat.

Am ajuns la Palatul Stirbey pe la ora 5 jumate si, de cum am intrat in padure, Vlad a adormit bustean. Eu si Radu am mancat, ne-am plimbat, apoi ne-am ales un loc pe pajiste unde se intindem patura, cat sa fie putin mai departe de “lumea dezlantuita”. Apoi s-a trezit si Vlad sa manance si sa…asculte niste muzica buna. Vorba vine, caci lui i-am cumparat de la un cort de acolo aceste castyi speciale, care reduc zgomotul. Asa ca mai toata seara a dormit relaxat cu castile pe urechi.

Atmosfera extrem de placuta, oamenii misto, muzica buna, aerul curat, toate ne fac ca si azi sa ne grabim intr-acolo. Deci, ne vedem la Summer Well!

Apropo, am purtat: top Diva Charms, pantaloni Zara, basca vintage, incaltaminte Diva Charms.

86Comments
  • Roxy/ 10.08.2014Reply

    Doamne este asa de frumos!!!Sa iti traiasca!

  • simona ion/ 10.08.2014Reply

    Ce dragalas e el!

  • Adelina/ 10.08.2014Reply

    Daca si Vlad ne asigura ca atmosfera este frumoasa atunci este claaar 😀 Cred ca sunt gustoase si degetelele lui dar semnul victoriei asigura iubitorii acestui minunat blog de reusita serii. Bravo rocker-ul lui mami si al lui tati, esti tare 😉

    Distractie placuta si azi 🙂

  • Mihaela Oprea/ 10.08.2014Reply

    Frumoase poze Dana!
    Indraznesc sa iti dau un sfat. Marsupiul in care il purtati pe Vlad nu este una dintre cele mai fericite alegeri din pacate :(. Un marsupiu potrivit trebuie sa asigure o pozitie ergonomica a copilului (spatele curbat in forma literei C, piciorusele trebuie sa formeze un M, adica genunchii mai sus decat funduletul).
    Poti gasit mai multe informatii pe poarta-ma.ro despre babywearing.

    • Catinca Vlad/ 10.08.2014Reply

      Confirmam și susținem și noi!

    • Anda/ 10.08.2014Reply

      Si eu confirm.Poate sta intr-o manduca,Boba,Luna deja.Pozitia picioarelor in M este obligatorie.

    • Oana B/ 10.08.2014Reply

      Eu zic sa ti arunci o privire pe slinguri cu inele, wrap tai, mei tai etc. Te vei indragosti de multitudinea de culori si forme.

    • Ioana/ 10.08.2014Reply

      Ori nu vad eu bine, ori voi. Mie mi se are ca bebe sta intr-o manduca in pozitia M, cu genunchii mai sus ca funduletul…inainte de a citi comentariile chiar remarcam ca si Dana a apelat la un portbebe bun…

      • Elena A./ 10.08.2014Reply

        Manduca este o firma de SSC iar ce se vede in poze din pacate nu e Manduca..era bine 🙂

      • Arina/ 10.08.2014Reply

        Sta intr-un Stokke neergonomic, nu in Manduca

      • Mihaela Oprea/ 11.08.2014Reply

        Ioana, este un marsupiu Stokke, nu o Manduca. Cel pe care l-a primit la baby shower.

    • Elena A./ 10.08.2014Reply

      Ma alatur si eu acestui sfat, din pacate sistemul in care sta bebe nu este ergonomic, mai ales pentru spatele lui, deoarece este rigid si nu permite mularea pentru obtinerea pozitiei fiziologice, in C. Eu am un bebe de aceasi varsta cu Vlad si il port in sling cu inele si in wrap tai 🙂 numai bine!

      • Dana/ 11.08.2014Reply

        Stokke Mycarrier este ergonomic și considerat unul dintre cele mai sănătoase produse de pe piața atât pentru copil cât și pentru părinte și m-am informat pe o mulțime de forumuri și site-uri înainte de a-l folosi. Nu voiam sa le fac reclama (nu mă plătește nimeni pentru asta), dar mi se pare ca tocmai așa, din gura în gura, de la mesaj la mesaj, se transmit informații greșite. Nici nu voiam sa intru în polemica, mai ales când am văzut cât de multe mesaje s-au adunat pe acest subiect, dar mesajul tau ma forteaza sa iti dau un raspuns, mai ales ca sunt convinsa ca ești cât se poate de bineintentionata: Știi tu ceva cu C position, dar știi taman pe dos! Ai mare grija! Slingurile pot fi de mare ajutor mămicilor dacă sunt folosite corect!!! Trebuie evitata poziția C a copilului (motiv pentru care NU sunt recomandate Slingurile de tip geanta), pentru ca atunci când copilul e forțat sa stea în poziție curbata, bărbia îi ajunge în piept și exista risc de sufocare. Rog pe toată lumea sa citească aceste avertismente cu privire la modul corect de folosire al slingurilor:
        https://m.smh.com.au/national/baby-sling-safety-campaign-to-be-launched-after-suffocations-20140329-35q96.html

        https://www.sleepingbaby.net/safety.php

        https://www.babaslings.com/babyslingsafety987.php

        https://www.sidsandkids.org/wp-content/uploads/ACCC-safety-alert_Slings-0511.pdf

        Fragment din ACCC-SAFETY-ALERT_SLINGS:

        • Never use products, such as bag or pouch slings, that are described as ‘womb-like’, or a ‘cocoon’, or placing the baby in a ‘foetal position’. These slings place the baby in a dangerous position with a curved back. A foetus doesn’t need straight back to breathe, but a baby does.

        Take the baby out of the sling or pouch immediately if you observe these signs:
        • face covered or chin tucked in
        • head turned to the side
        • curled into a ‘C’ position
        • grunting, wheezing, whistling breaths
        • laboured or rapid breathing
        • a dusky or ‘blue’ tinge on the baby’s skin
        • ‘fussiness’, restlessness or squirming.

        Sunt multe astfel de avertizări pe net, dacă mai aveți nevoie de linkurile va mai pot atașa câteva.
        Înțeleg ca e o moda a slingurilor (abia) acum la noi, înțeleg ca sunt frumoase și colorate, doar ca trebuie sa fie și sigure și mai ales trebuie purtate corect! Din păcate se întâmplă multe accidente în lume, unele chiar tragice. Nu înseamnă ca nu pot fi foarte utile și foarte ok pentru bebe, dar cititi cu atenție instrucțiunile!

        Tare as vrea sa nu se porneasca un val de observatii mai ales de la cele care promoveaza anumite site-uri care pun la vanzare diverse sisteme de purtare: nu spun ca nu as folosi și eu un sling cu inele de exemplu (mai ales vara) – chiar mă tentează și știu multe mămici super încântate de acest tip sau de altele asemănătoare. Daaaaar nu înseamnă ca nu am mare incredere in mycarrier ul de la brandul norvegian de renume stokke, care trebuie sa fi trecut muuulte controale de siguranță din 2012 când a fost lansat (mai ales înainte de lansare…) și pana acum.

        • Virginia/ 11.08.2014Reply

          Fetele nu vorbesc de slingul geanta, astea chiar nu sunt ok pt ca exista risc de sufocare, ci de slingurile cu inele. Poate daca de curiozitate probezi, te vei indragosti. Pe langa ca sunt ergonomice, sunt si f colorate si frumoase. Stokke nu este ok, si chiar nu înțeleg de ce fac firmele astea produse asa. Gândește-te numai ca toata presiunea este in zona inghinala iar pt baieti este mult mai nasol decat la fete. Iar spatele este pre tare. Gandeste te cum a stat el in burtica ta, cum sta in bratele tale, cand doarme… si cum poate sa stea in platosa asta. Nu este sigur ergonomic, dar daca il porti f rar, nu cred ca este o problema. PS: ai fii superba intr o sedinta foto cu un wrap țesut sau un sling cu inele 😉

          • Dana/ 11.08.2014

            Nu am testat, asa cum spuneam, dar o sa incerc unul cu inele. Dar, eu raman la parerea mea ca Stokke e foarte ok, greutatea este atent distribuita si este “ergonomic” – un termen atat de des folosit 🙂 Spatele nu este prea tare, ci doar mai bine protejat. Din ce am citit eu, copilul nu trebuie sa stea in pozitia fetala dupa ce nu mai este in burtica 🙂 Poti da cautare sling C position pe net si o sa citesti mai multe despre asta (deci nu numai la cele tip geanta se refera) si apoi iei singura decizia potivita.

            Uite descrierea de pe stokke.com –
            Ergonomically designed
            In parent facing position the child has the “Happy Hips” posture – a broad seating position with good support of back, buttocks and thighs.
            Adjustability ensures optimal support for your baby.
            Longer front carrier and support under baby’s buttocks when facing outwards.
            Optional head support, when the child is sleeping, is available in a pocket on the back carrier.
            Ergonomically designed waist belt, back support and shoulder straps for parent.
            Pockets on both sides of waist belt for storing items such as keys or cards..

          • Irina/ 12.08.2014

            Pe mine ma uimeste perseverenta voastra, pe bune!

          • Irina/ 12.08.2014

            Nu ma refeream la tine, Dana, ci la vaalul de impresii date una peste alta ! 🙂

  • Lux/ 10.08.2014Reply

    Foarte pus pe șotii pare micul vostru!

  • Ela/ 10.08.2014Reply

    Cea mai nonconformista familie!Ce-mi placeeeeee!Iar Vlad e de nota 10!

  • Alexandra P./ 10.08.2014Reply

    Ce dulce e!! Si e asa simpatic cu degetelele acelea doua in gurita, le prefera doar pe ele :)) cu celelalte arata victorieee 🙂 ! Foarte frumosi sunteti, iar Vlad cred ca s-a simtit excelent!

  • Loredana/ 10.08.2014Reply

    Dana draga…de unde ai achizitionat castile? Sunteti foarte frumosi. Pup

    • Deea/ 10.08.2014Reply

      A zis că le-a luat de la Summer Well. Citește cu atenție.

  • Adriana/ 10.08.2014Reply

    Vladut e o minune! 😀

  • Manuella/ 10.08.2014Reply

    Puştiul e de milioane! Şi-a văzut de programul lui, are căşti, ce să mai!
    Let’s rock!

  • Mona/ 10.08.2014Reply

    ha ce omulet simpatic!

  • roberta/ 10.08.2014Reply

    Ce faine sunt pozele
    http://Www.idareyoutobefashion.com

  • Alina/ 10.08.2014Reply

    Peste o ora Luna se va afla in cel mai apropiat punct fata de Terra! Deja se vede foarte mare pe cer. Pregătiți-va aparatele foto! 😉

  • iuliana/ 10.08.2014Reply

    Mai da ce ii mai place pe langa faptul ca e foarte dragalas :))
    Toti trei sunteti minunati!
    xoxo

    http://www.fashionablestreets.blogspot.ro

  • Irina/ 10.08.2014Reply

    Doamne Dana ce bebe frumos ai!! sa va traiasca si sa fie sanatos, ai perfecta dreptate cand zici ca e Perfectul vostru! E adorabil piticul 🙂

  • Ramy's Blog/ 10.08.2014Reply

    :))) ce tare cu castile pe urechi :)))

  • Emanuella/ 10.08.2014Reply

    Adorabil!!

  • Daniela/ 10.08.2014Reply

    Doamne Dana, cine te vede sigur nu-i vine a crede ca esti mamica. 🙂

  • Alina/ 10.08.2014Reply

    Ce simpatic e cand face V cu degetelele! :))

  • Gina N./ 10.08.2014Reply

    Ce ne arata el semnul victoriei! 😀

  • teogirl/ 10.08.2014Reply

    e o minune de bebe! chic – exact ca mamica lui. well done, DragoMIRII!

  • Carmen/ 11.08.2014Reply

    Dana, bebe Vlad e tare simpatic. Ma bucur pentru voi, se vede ca il indragiti si il dragaliti mult… e un fericit. Te rog insa sa te mai informezi in privinta sistemului de purtare pe care l-ati ales, nu e unul ergonomic, adica nu e bun nici pt bebe nici pt purtator. Cauta ceva sanatos si confortabil, un wrap, sling sau un port bebe ergonomic… sunt atat de frumos colorate si cu adevarat merita sa incerci tot ce e mai bun pentru puiutul vostru. Felicitari!

    • Dana/ 11.08.2014Reply

      De unde ești tu așa de sigura ca nu e sănătos? Uite, te rog sa te informezi și tu cu privire la modelul pe care îl avem noi, primit cadou la Baby Shower:
      https://www.backinaction.co.uk/mycarrier
      https://www.stokke.com/global/baby-carriers/stokke-mycarrier-cool/3291.html
      Eu am citit zeci de site-uri și forumuri. Multă lume la noi considera orice cârpă a fi un sistem ergonomic, și orice carrier ca fiind ne-ergonomic și implicit nesănătos – dar nu e întotdeauna așa. Repet, am citit multe despre produsul în cauza și, exceptând faptul ca e considerat un produs scump și destul de complicat de folosit la început pana îl înveți (ceea ce se poate spune și despre sling ul cu inele din punctul meu de vedere), nu am găsit nicăieri ca nu ar fi sănătos pentru copil sau cel care îl poarta.

      • Mihaela Oprea/ 11.08.2014Reply

        Imi pare rau ca ai inteles ca promovez siteul poarta-ma, nu asta era ideea. A fost primul care mi-a venit in minte, de aceea l-am mentionat. Eu am wrap elastic moby, ssc manduca si luna, si sling cu inele poarta-ma, deci nu se pune problema ca promovez ceva. Intr-adevar, slingurile tip sacosa sunt periculoase pt bebe si nerecomandate, dar nu la un astfel de sling ma refeream. Ci la cele din bumbac, tesut pe diagonala, asa zisele “carpe”. Este vorba despre coloana in C dar cand bebe sta pe verticala, nu la orizontala, pozitie care nu este indicata in niciun sistem de purtare, indiferent ca este wrap elastic, wrap tesut, wrap tai, mei tai, sling cu inele, sling fix sau ssc.
        Eu am fost doar bine intentionata :).

        • rodica/ 11.08.2014Reply

          Mihaela, si Dana se informeaza…fetelor, cel mai bine este atunci cand tineti copilul in brate asa cum ne tineau pe noi mamele si bunicile si nu mai oboseau saracutele… si asta dupa ce spalau scutecele si le uscau deasupra aragazului. DA, aia e pozitia cea mai buna pentru bebelus, atunci cand isi atinge fetisoara dulce de pielea ta in locul care-i da lui siguranta ca nu e parasit si ca e protejat maxim. Nu va certati inutil!

        • Dana/ 11.08.2014Reply

          Nu ma refer doar la cele tip sacoasa – toate slingurile trebuie purtate cu grija (adică doar în modul corect, conform instructiunilor). Iar legat de coloana in forma de C, uite ce am gasit pe https://www.babaslings.com/babyslingsafety987.php:

          Make sure that baby is put into the sling with back as straight as possible, and that baby’s chin is leaning slightly back from it’s chest (to do this, put sling on then have baby chest to chest in an upright position, take sling over babies head, then put babies bottom into sling, pull any excess material down toward babies bottom)
          Does the Baba Sling hold baby in a c-shaped position? No (Baby should sit with straight back)

          Pe scurt, spatele trebuie sa fie drept si bine sustinut, iar picioarele sa nu fie obligate sa stea in jos (drepte), ci sa cada natural intr-o pozitie de tip broasca: https://hipdysplasia.org/developmental-dysplasia-of-the-hip/prevention/baby-carriers-seats-and-other-equipment/

          • Paula/ 11.08.2014

            Dana! Te admir foarte mult si vreau sa te felicit pentru modul in care ti-ai argumentat alegerea 🙂

          • Roxana/ 30.08.2014

            Dana, nu mai citi si cita site-urile producatorilor, evident ca ei vor sa isi vand produsele. Cauta recomandarile OMS referitor la purtatul bebelusilor. Sau intreaba un ortoped. Succes!

          • Roxana/ 30.08.2014

            Pardon, imi retrag comentariul. Al doilea link e bun, dar daca tu de acolo intelegi ca Stokke e bun mai bine nu mai citi nimic e doar o pierdere de vreme .

          • Dana/ 30.08.2014

            Nu stiu de ce esti asa de acida. Cred ca citesc si inteleg exact ce trebuie. Stokke indeplineste toate conditiile mentionate in al doilea link.

  • sorina/ 11.08.2014Reply

    Fff tari pozele!

  • Raluca/ 11.08.2014Reply

    Te-am vazut si mai facut sa zambesc! Sunteti o familie foarte frumoasa, iar bebelul e superb! 🙂

  • Catalina/ 11.08.2014Reply

    Ce frumosi sunteti!
    Imi plac pantofii si am intrat pe site-ul Diva Charms, insa multe dintre modelele care m-au atras, nu mai sunt pe stoc. Il voi urmari atenta de acum incolo.

    http://www.piecesofsoul.com

  • BiancaZ/ 11.08.2014Reply

    Superbe pozele!!!!
    Sunteti o familie minunata! ce tare e cu castile 🙂
    Bravo Dana!!!

  • Maria/ 11.08.2014Reply

    Tare simpatic e cel mic!

  • Smaranda/ 11.08.2014Reply

    Dana, in pozele astea radiezi de fericire! 🙂
    Sa ai o saptamana placuta in continuare

  • rodica/ 11.08.2014Reply

    Dana, adorabil Vladut in aceste poze si e ff deschis la nou, nu e suparat ca are pe capsor si peste urechi ceva…si imi place mult ca e tare zambaret, se simte bine cu voi si iubit ceea ce e cel mai important.

  • Maria/ 11.08.2014Reply

    V-am vazut la festival! sunteti asa de draguti! iar tu, Dana, esti asa frumoasa! sa fiti sanatoasi si fericiti!

    • Dana/ 11.08.2014Reply

      Mulțumim! Ne-am simțit foarte bine – un weekend reușit as spune.

  • Laura-Ionela/ 11.08.2014Reply

    In pozele de pe paturica nu zici ca sunteti mama-fiu, ci FRATIORI!

  • MiniROCK/ 11.08.2014Reply

    Draga Dana,

    Ne bucuram tare mult sa descoperim ca bebelusul tau poarta un tricou MiniROCK din colectia Rock Culture. Am vrea sa iti trimitem un cadou pentru cel mic. Cum putem proceda?

    Echipa MiniROCK

    • alexandra-sib/ 11.08.2014Reply

      F.faine hainutele minirock. Am avut si noi 2 body-uri luate de la artmania cand era bebe mic.

      • MiniROCK/ 11.08.2014Reply

        Multumim Alexandra! Anul acesta nu am reusit sa ajungem la Artmania, poate anul viitor.

  • In time for fashion/ 11.08.2014Reply

    Ai un baietel super cool! 🙂

  • ana/ 11.08.2014Reply

    Dana, ai facut cele mai frumoase poze!! Hihi, cum rade Vlad..non stop:))) va invidiez.

  • Alex/ 11.08.2014Reply

    ce familie cool! poti sa-mi spui, te rog, de unde ai luat tricoul baietelului tau?

  • toscasilviu/ 11.08.2014Reply

    foartee frumoos sa vede ca ia placut mult lu vladuut dana 🙂

  • Ela/ 11.08.2014Reply

    Dana,mi-ai putea spune cat au costat castile?Eu am o problema in avion,dar ce am gasit pana acum nu avea un pret prea “simpatic” 🙂 Doar daca vrei,daca nu,no problem!

  • Acte Divort/ 11.08.2014Reply

    Ma incarcati cu energie de fiecare data. Va iubesc si va doresc mult succces si sa va bucurati de micuta !

  • Adina/ 11.08.2014Reply

    Ce poze frumoase! Vlad e un copil atat de frumos si de vesel, uite ce fericit e in toate pozele!!! Asa de simpatic!

  • ruxandrabobleaga/ 11.08.2014Reply

    Se vede ce chef are Radu de poze! Scumpilor!!!
    https://ruxandrabobleaga.wordpress.com

  • miruna/ 12.08.2014Reply

    Buna , Dana!
    Am si eu o intrebare
    Cand mai aduceti gentutele minimoon pe site-ul MOON?

    • Dana/ 14.08.2014Reply

      Sunt din nou pe site! Multumim 🙂

  • Diana M/ 03.12.2014Reply

    Buna Dana! Am avut zilele acestea o discutie pe tema sistemelor de purtare si am dat peste aceste postari. Sunt surprinsa si in acelasi timp nedumerita: spui ca sistemul stokke indeplineste conditiile unui sistem ergonomic, postand info si link-uri gen ‘baba sling’ care au fost interzise pe piata din USA, care sunt in totala contradictie cu un alt link pe care l-ai postat (https://hipdysplasia.org/developmental-dysplasia-of-the-hip/prevention/baby-carriers-seats-and-other-equipment/). Iti argumentezi alegerea folosind info de pe un site cu produse neergonomice (asta ai admis si tu postand link-ul unui site medical si oficial despre displazia de sold) si spui ca stokke e in conformitate cu ce scrie pe siteul de mai sus. Well, in informatiile privind sistemul de purtare stokke se mentioneaza ca ‘Marsupil este conceput ca pozitia copilului sa fie cu fata spre purtator pana la 3,5kg sau 53 cm sau pana cand isi sustine capul’ ceea ce este in contradictie cu info de pe site-ul medical oficial.. Imi pare rau Dana, dar zecile de site-uri si forumuri nu au ajutat cu nimic daca ai scapat aceste informatii esentiale. Nu trebuie sa spui out loud ca ai gresit, si nu fata de noi dar poti influenta multe mamici sa aleaga gresit pentru ca esti imagine publica. In plus, copilul tau este mult mai mult decat atat! Sper sa gresesc eu dar tu sa fi luat decizia corecta!

    • Dana/ 03.12.2014Reply

      Nu am înțeles nimic din mesajul tău. Ai găsit cumva undeva scris ca sistemul Stokke pe care îl am eu ar fi nesănătos pentru copilul meu? În afară faptului ca poate fi purtat cu fata și cu spatele la purtător, după ce îndeplinește o anumita greutate.

    • xxx/ 03.11.2016Reply

      The Stokke® MyCarrier™ has been carefully designed and ergonomically developed to give a tailor-made fit to mums and dads of all sizes as well as your growing baby. Completely adjustable for correct weight distribution long with softly padded cotton fabric makes carrying comfortable for parent and child alike. With intuitive adjustments, you’ll be on your way in no time. Stokke® MyCarrier™ has been created so that your baby is correctly seated in all positions to ensure healthy development. For parent facing and back carrying, the baby sits in a broad position, while when outward facing, the baby is properly supported. No matter the movement, your child is safe and comfortable. In the back carrying position, your curious toddler will enjoy a panoramic view of the world. The child is seated high up on your back, and can easily see and explore. Stokke® MyCarrier™ is made of soft cotton fabric to be gentle next to your baby’s delicate skin.

      • xxx/ 03.11.2016Reply

        Acest produs este aprobat de International Hip Dysplasia Institute

    • Dana/ 20.03.2017Reply

      https://hipdysplasia.org/developmental-dysplasia-of-the-hip/prevention/baby-carriers-seats-and-other-equipment/hip-healthy-products/ Acum vezi ca l-au adăugat și pe al meu? Exact pe site-ul pe care l-ai recomandat? Deci… brusc nu mai e credibila sursa recomandata chiar de tine?

  • Cucu/ 24.03.2017Reply

    Stokke carrier tocmai s.a interzis in magazinele de bebei din Norvegia , deoarece au fost dati in judecata, si au fost facuti praf. Cautati pe net( de vreo 2-3/zile). Locuiesc in Oslo,nu vorbesc prostii.

    • Dana/ 24.03.2017Reply

      Link te rog către știrea oficiala. Nu am găsit absolut nimic. Iar “stokke carrier” poate însemna o mulțime de produse, de modele, nu neapărat cel pe care l-am folosit eu.

      • Andrei/ 20.04.2017Reply

        Am luat si eu stokke my carrier si fetitei mele (5.5l) ii place la nebunie mai ales pozitia front facing forward. Voi intreba si pediatrul, ca sotia are dubii dupa ce a primit feedback negativ de la alte mame. Mie mi se pare ok, nu ar trebui bebele sa se simta rau daca i-ar afecta soldul?
        Vad ca postarea initiala e din 2014, Dana. L-ai mai folosit? A avut copilul probleme?

  • Andrei/ 26.04.2017Reply

    Buna Dana,
    Revin cu detalii si linkuri 🙂 Sunt stay-at-home-dad cu o fetita de 5l si am acelasi sistem (deocamdata). Bineinteles tu nu cred ca il mai foloseste pt ca a trecut vremea.
    O companie de referinta din Danemarca testeaza diferite produse si acest produs a luat un scor slab (40 din 100 – under average). Dar cea mai mare problema nu a fost ergonomicitatea (ca e la moda cuvantul asta acum printre tinerele mame) ; problema majora a fost: anumite substante anti-luat-foc considerate nocive in Danemarca (nu si in Norvegia unde a fost conceput); alte probleme (sa retinem ca sunt mai civilizati ca noi) faptul ca e format din doua piese sau faptul ca copilul isi poate prinde degetele in catarame.
    Situl aici: https://taenk.dk/. E cu plata bineinteles 7eur si e in daneza 🙂 Bine ca mi-a tradus google.
    Per total parerea mea filtrata e ca sistemul nu e asa rau (la partea ergonomica a fost in medie) probabil din cauza pozitiei bebe-fata-in-afara care nu e considerata erg, celelalte pozitii fiind ergonomice bineinteles.
    Numai bine!
    Andrei

  • Cristina/ 11.08.2017Reply

    Buna Dana. Care este parerea ta desprepurtatul cu spatele la tine? Ai purtat baiatul asa? Am inteles ca nu e bine pentru coloana

  • Giulia/ 14.11.2017Reply

    Asa o nebunie cu Stokke asta, mi au sarit in cap o mie si una de persoane ca nu e Ergo draga. Chiar nu se poate sa isi vada fiecare de gradina lui? Fiecare cumpara ce vrea. Si nu totata lumea isi permite sa dea cateva sute de euro pe un marsupiu, poate asta este problema. Nu am inteles nici pana acum de unde mamicile astea atotstiutoare si au dat ele seama ca nu este ergonomic? Este vreo comentatoare de aici medic! Vreuna din cele care au comentat contra a cumparat acest produs? Daca nu, de ce mai comentati? Daca l ati fi purtat si ati fi avut probleme va intelegeam, dar asa sa comentati din comentariile altora. Daca nu aveati copii nu mai erati asa pricepute la “tot”

Leave a Comment