Custom Menu

Latest From Our Blog

Intalnire sub cerul plin de stele

Intalnire sub cerul plin de stele

28841438 63016210 122618 223220364034

Azi m-am trezit fericita si linistita la gandul ca intalnirea noastra de aseara a fost chiar frumoasa. Pentru cei care nu au urmarit blogul meu in ultima vreme, aseara am organizat o intalnire cu 10 dintre cititoarele acestui blog, alese prin tragere la sorti. Nu am mai avut astfel de intalniri de cand eram insarcinata in 6 – 7 luni (de Mos Nicolae mai exact), asa ca mi-era cam dor de ele.

Intalnirea de aseara a avut si o tema: “Cate-n luna si in stele”. Tema va duce in mod cert cu gandul la stat la povesti, ceea ce cu siguranta am facut. Dar, in plus, sunt detalii care se leaga de aceasta tema, caci stiti ca toate trebuie sa fie din aceeasi poveste pentru mine. Asa ca sa o luam pas cu pas.

In primul rand ca ne-am vazut la SkyBar Dorobanti– care e de multa vreme in topul locurilor mele preferate din Bucuresti. Un rooftop superb, cu cocktailuri si mancare absolut delicioase, unde e minunat sa prinzi apusul si apoi sa privesti, intr-o atmosfera prietenoasa, stelele. Asa am facut si noi, caci ne-am intalnit pe la 8 seara si am plecat acasa dupa 12 noaptea.

Apoi, tot legat de tema, le-am pregatit invitatelor mele o surpriza: o lectie super interesanta de astronomie, prezentata cu mult sarm de Adrian Sonka, cel pe care il puteati intalni la Observatorul Astronomic Bucuresti. Folosesc la trecut verbul pentru ca acum observatorul este in renovare. Am pus intrebarile care ne framantau pe acest subiect, iar Adrian ne-a raspuns tuturor cu rabdare. Ba mai mult, a venit cu o luneta si am putut face impreuna observatii astronomice. Nu intamplator am ales sa ne vedem zilele acestea, caci doar pana pe 6 august poti vedea Luna foarte bine. Asa ca am privit-o cu atentie, apoi am trecut la Saturn si Vega. Fascinant!

Si daca va intrebati ce legatura aveau mesajele motivationale cu care va puteati inscrie in concurs, ei bine, ele se leaga de o mini colectie de fete detasabile Moon, cu mesaje motivationale legate de Univers, pe care fetele au vazut-o in premiera. Tocmai ce le-am urcat pe magazinul online moonbydanarogoz.ro. Dar vom vorbi despre ele si intr-un post viitor. Pana atunci, pregatesc alte poze de ieri. Mi se pare mie sau chiar se simte energia buna si in aceste imagini?

Multumesc SkyBar pentru gazduire si pentru ca ati creat un loc in care te simti vesnic in vacanta!

18Comments
  • Dyda/ 05.08.2014Reply

    Buna Dana:) de la prima poza am crezut ca ai lansat o colectie de bijuterii, mai exact de pandantive-luminoase luna:) ce porti??
    Felicitari pt aceasta intalnire, imi pare rau ca nu am participat daar sunt la km distanta! Imi place ca esti relaxata in ceea ce il priveste pe vladut si il iei cu tine peste tot:)

    • Dana/ 05.08.2014Reply

      Sa stii ca m-am gandit la o astfel de colectie 🙂 Dar aseara am purtat o “instalatie” pe care am gasit-o acum cativa ani pe net (undeva din Asia) si pe care am recomandat-o la vremea respectiva in The One. Iar fratele meu Radu mi-a cumparat-o cadou de ziua mea atunci 🙂

  • alexandra-sib/ 05.08.2014Reply

    Si ai purtat fusta de la botez…ce frumos ai asortat-o si de data asta.

  • Mihaela/ 05.08.2014Reply

    Ce drăguuț, felicitări!

  • rodica/ 05.08.2014Reply

    aha, se vede si Vladut! ce dragut!

  • sorina/ 05.08.2014Reply

    Fotografiile sunt superbe! Iti multumesc Dana pentru invitatia ta calda, pentru modestia afisata, caldura transmisa si normalitatea de care sincer am fost impresionata.
    Mi-a placut enorm faptul ca ne-am amuzat impreuna cu Adrian si “My Galaxy”, ca am privit si fotografiat luna, o experienta incredibila de altfel, ca l-ai adus si pe Vladut in mijlocul nostru si ca esti o super mamica :)!
    Noile fete detasabile ale plicului sunt geniale:)! Sunt foarte incantata ca ele exista si ca rezoneaza atat de bine cu realitatea.
    Ce mai, am fost foarte incantata si fericita aseara, asta se vede si din poze:)!
    Numai bine, draga Dana!
    Ramai asa :)!

  • aelia/ 05.08.2014Reply

    Ce frumoasa intalnirea, abia astept sa vina si randul meu sa particip 🙂

    Pana atunci, vreau sa-ti povestesc o intamplare simpatica, de zilele trecute. Eram cu prietenele la plimbare pe Calea Victoriei si am ajuns in fata magazinului Le Petit Marais. Eu ajung mai rar in zona aceea, asa ca acum am vazut pentru prima data magazinul si, din pacate, era inchis. Dar m-am gandit imediat la tine si m-am oprit sa ma uit in vitrina, unde erau expuse si plicurile tale. Una din prietene a citit pe ele numele tau si s-a mirat (nu stia de proiectul Moon). Alta a intrebat imediat “dar cine e Dana Rogoz?”. Atunci i-am raspuns toate in cor “Abramburica” 🙂

  • DANA ZOOM DECOR/ 05.08.2014Reply

    Ah, ce frumos! da, multa lumina in poze. Skybar e unul din locurile mele preferate, mai ales ca am tot facut decoratiuni din polistiren pentru evenimentele de acolo, personalul e tare dragut si atmosfera e calduroasa. Ma bucur pentru voi, mesajele pentru plicuri sunt bine alese 🙂 Spor!

  • Anca/ 05.08.2014Reply

    Ce mult mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo! Chiar, este vreun eveniment intre 16-29 august la care te-as putea cunoaste (avand in vedere ca voi fi in Bucuresti in perioada respectiva) ? 🙂

    P.S.: Colectia cu noile fete detasabile e limitata?

  • Alexandra P./ 05.08.2014Reply

    Foarte bine organizat totul! Ce dragut din partea ta 🙂 felicitari pentru toate !!!

  • In time for fashion/ 05.08.2014Reply

    Locul este superb, perfetc pentru tematica serii! 🙂

  • Smaranda/ 05.08.2014Reply

    Imi place foarte mult ca interactionezi cu prietenele tale de pe blog! Bravo!

  • Roxy/ 05.08.2014Reply

    Ai perfecta dreptate! Se vede si se simte o energie pozitiva, vesela si asta pentru ca esti tu pe acolo.Nu am mai intrat de cateva zile pe blog pentru ca sunt la mare, in Thassos, impreuna cu iubitul meu.Felicitari castigatoarelor! Mi-ar fi placut si mie, insa eu sunt din Timișoara si e prea departe 🙁

  • Anca/ 05.08.2014Reply

    Buna, Dana! Te rog, spune-ne de unde este cumparata fusta ta lunga. Iti sta atat de bine cu ea… 🙂

    • Dana/ 05.08.2014Reply

      Este fusta-rochie facuta de mine pentru botez. Multumesc

      • Zadin/ 05.08.2014Reply

        Prea tare! E bestială! De asta ar trebui să te apuci! <3

  • Ana/ 07.08.2014Reply

    Buna, Dana! Am vazut ca iti place sa iti intalnesti cititorii, dar cum distanta mi-e cam potrivnica, am hotarat sa te intreb daca ai o adresa de mail unde ti-as putea trimite ceva. O zi grozava sa ai! 😀

    • Ana/ 07.08.2014Reply

      un fragment de text despre care sa-mi spui, daca vei avea timpul si rabdarea sa-l citesti, ce crezi.

Leave a Comment